Ваше благополучие зависит от ваших собственных решений.

Джон Дэвисон Рокфеллер

Меню сайта
Финансы
Доставка из Китая
Пенсионное страхование
Политика
Новости
Реклама
Облако Тегов
Архив
Реклама
Вести экономика

Si të hiqni kartën me aliexpress. Si të hiqni kartën nga "Aliexpress": mënyra. Arsyet për heqjen e kartës.

 1. Ndryshimi i formës kryesore të pagesës
 2. Metoda numër 1
 3. Procesi i heqjes së kartelës për përdoruesit e paregjistruar në shërbimin Alypay
 4. Si të hiqni kartën nga Aliexpress
 5. Metoda numër 2
 6. Si të bëni ndryshime në lidhje me të dhënat e kartës
 7. Si të ndryshoni numrin e kartës në Aliexpress?
 8. Metoda numër 1 - e vështirë
 9. Si të hiqni numrin e kartës nga Aliexpress
 10. Si të ndryshoni numrin e kartës në Aliexpress
 11. Metoda numër 2 - thjeshtë
 12. Si të hiqni kartën e pagesës në Aliexpress?
 13. Ku ka rreziqe, siguruesit janë në mes të kohës
 14. Mos u habitni nga justifikimet
 15. Nga rruga

Ndonjëherë përdoruesit dyqan online Aliexpress mund të jetë e nevojshme të hiqni një kartë, duke përfshirë të gjitha detajet e saj, nga llogaria dhe të bëni një "lidhje të re" - futni numrin e një karte tjetër. Për arsye se afati i saj kishte përfunduar ose kishte dëshirë për të përdorur shërbimet e një banke tjetër.

Por çfarëdo arsye ju çojnë për të përmbushur këtë detyrë, ky artikull do t'ju ndihmojë. Ajo diskuton dy mënyra për të hequr një kartë bankare nga llogaria juaj në Aliexpress nëpërmjet Alipay.

Ndryshimi i formës kryesore të pagesës

 • Shko tek seksioni "Faturimi" në Menaxhuesin e reklamave.
 • Në "Format e pagesës" klikoni "Ndrysho metodat e pagesës".
 • Gjeni një metodë pagese dhe klikoni "Set as Primary".
 • Kliko "Konfirmo".

Forma juaj kryesore e pagesës do të përditësohet. Nëse kohët e fundit keni shtuar një metodë të re të pagesës, së pari duhet ta konfirmoni atë për ta bërë atë formën kryesore të pagesës.

 • Kliko "Ndrysho" pranë formës së pagesës që dëshironi të përditësoni.
 • Bëni ndryshimet tuaja dhe kliko Save.

Metoda juaj e pagesës do të përditësohet. Nuk mund të bëni pa të tjera në aspektin e krijimit dhe fshirjes së një llogarie. Kjo saktësi është e rëndësishme përpara se të fshini një llogari në një nga faqet e tregtisë elektronike.

Metoda numër 1

1. Hyni në supermarket online (ofsayt - http://www.aliexpress.com/).

2. Klikoni në panelin "My Aliexpress" në "header" të faqes.

3. Në listën e drop-down, klikoni seksionin "My Alipay".

4. Në faqen e re, klikoni butonin "Hapni Alipay Tani" në mes të ekranit.


Në faqen e re, klikoni butonin Hapni Alipay Tani në mes të ekranit

Pra, shumë më shpejt duke përdorur lidhjen për të anuluar abonimin më poshtë. Vetëm shkoni te cilësimet e llogarisë tuaj dhe gjeni lidhjen e fshirjes së llogarisë. Përpunimi është i njëjtë pavarësisht nëse llogaria është krijuar me dorë ose duke hyrë në sistem përmes tuajave.

Procesi i heqjes së kartelës për përdoruesit e paregjistruar në shërbimin Alypay


Le të hedhim një vështrim më të afërt në metodën më të thjeshtë
Le të hedhim një vështrim më të afërt në metodën më të thjeshtë. Në fund të filtrit mund të shihni statusin e porosive tuaja. Pagesa në pritje: duhet të paguani brenda 20 ditëve. Pas kësaj periudhe, urdhri mbyllet automatikisht. Përpunimi i pagesave: sistemi konfirmon pagesën tuaj. Kjo mund të zgjasë deri në 24 orë.

5. Në panelin që hapet, futni captcha (karakteret e paraqitura në foto) dhe klikoni butonin "Dërgo email ...".


6. Hapni një skedë të re dhe shkoni në email ruhen në llogarinë Aliexpress.

7. Në mesazhin nga dyqani online, klikoni lidhjen.

Si të hiqni kartën nga Aliexpress

Gjatë periudhës së transportit, mund të shihni "Numri i ditëve të mbetura". Nëse shitësi nuk ka përfunduar dërgimin e produktit tuaj në fund të kësaj periudhe, automatikisht do të merrni një rimbursim të produktit tuaj brenda 10 ditëve të punës. Gjithashtu është e mundur gjatë statusit të "Pritjes për dërgesë" për të anuluar një blerje, pas pranimit nga shitësi.

Duke pritur pranimin: shitësi ka përfunduar përgatitjen e paketës suaj. Pasi të keni marrë blerjen tuaj dhe jeni të kënaqur, duhet të pranoni pranimin në "Konfirmo urdhrat e mia". Asnjëherë mos konfirmoni ardhjen e një produkti përpara se të merret, sepse rrezikon të humbni mbrojtjen e blerësit.


Asnjëherë mos konfirmoni ardhjen e një produkti përpara se të merret, sepse rrezikon të humbni mbrojtjen e blerësit

8. Në fushat e formularit tregoni të dhënat e nevojshme të identifikimit: datën e lindjes, shtetësinë, numrin e dokumentit të identifikimit (zgjedhja juaj është pasaporta, polica e sigurimit, etj.), Adresa e vendbanimit, numri i telefonit.


), Adresa e vendbanimit, numri i telefonit

Përfunduar: porosia juaj është e plotë. Shfaqet kur konfirmoni marrjen e paketës suaj ose nëse anulloni porosinë; ose nëse shitësi nuk e ka përmbushur afatin për dërgim. Nëse nuk e keni marrë paketën tuaj ose nuk jeni të kënaqur me produktin, ju mund të hapni një mosmarrëveshje gjatë afatit të mbrojtjes së blerësit.

Gjatë kësaj periudhe, ju mund të hapni një mosmarrëveshje. Kur hapni një mosmarrëveshje, duhet të tregoni. Nëse kërkoni një rimbursim të plotë ose rimbursim të pjesshëm. Nëse dëshironi ta ktheni produktin. Pastaj ngarkoni fotot e produktit nëse nuk përputhet me përshkrimin. Ju mund ta anuloni mosmarrëveshjen duke klikuar butonin "Anuloni mosmarrëveshjen" ose ta ndryshoni duke klikuar butonin "Modifiko".


Shënim. Ju mund t'i fshini të dhënat e pagesës (detajet e pagesës së kartelës) në të njëjtën mënyrë në një pajisje të lëvizshme.

Metoda numër 2

Shënim. Versioni më i lehtë i detyrës. Ju lejon të "çaktivizoni" lidhjen e kartave të kreditit pa specifikuar të dhënat personale (numri i pasaportës, numri i telefonit, etj.).

Si të bëni ndryshime në lidhje me të dhënat e kartës

Nëse produkti është në pritje të dorëzimit, urdhri mund të anulohet. Megjithatë, shitësi duhet ta konfirmojë këtë. Pas dërgimit të dërgesës, mund të shihni se ku ndodhet paketa juaj me numrin e ndjekjes. Mbledhja: Paketa ende nuk është përpunuar nga kompania postare përgjegjëse për transport.

Postimi: Paketa tashmë menaxhohet nga rrjeti i shpërndarjes postare të Kinës. Është e zakonshme dhe procedura e domosdoshme për dërgimin e parcelës. Largimi nga zyra e tranzitit të këmbimit: paketa eksportohet nga dogana e vendit të origjinës. Dogana pranon dërgesën e paketës dhe është duke u përgatitur për të ngarkuar avionin në vendin e destinacionit.

1. Hyni në dyqan online.

2. Hapni një skedë të re. Në shiritin e adresave të tipit të shfletuesit të internetit - intl.alipay.com. Shtypni "Enter".


Shtypni Enter

3. Klikoni "Fshi Harta" në bllokun "Informacion rreth ...".


Pas përfundimit të procedurës, mund të "bashkëngjitni" në profilin një kartë të re dhe të bëni blerje në dyqan nëpërmjet faqes së internetit ose aplikacionit celular!

Arritja në zyrën e këmbimit të brendshëm: paketa gjendet në rrjetin kombëtar të zyrës postare në vendin e destinacionit. Dorëzimi përfundimtar: procesi i shpërndarjes përfundohet dhe marrësi ka marrë paketën. Shpërndarja e pasuksesshme: postieri erdhi për dorëzim, por marrësi mungonte. Punonjësi duhej të linte një njoftim dhe ne ju këshillojmë që të shkoni në afërt zyra postare për ta kthyer atë.

Në disa raste, kodi mund të zgjasë 10 ditë në internet. Nëse pas 10 ditësh kodi është ende i pavlefshëm, kontaktoni shitësin. Nëse nuk mund të pajtoheni me shitësin, mund të hapni një mosmarrëveshje. Ju lutemi të hapni një mosmarrëveshje para përfundimit të blerësve të periudhës së mbrojtjes.

Përdorni komoditetin Aliexpress!

Në forumet dhe në rrjetet sociale, shumë përdorues ankohen se pas blerjes së AliExpress me pagesë nga një kartë pagese bankare, ajo lidhet me një llogari, edhe pse përdoruesi nuk ka një llogari në sistemin e pagesave kineze Alipay.

Si të ndryshoni numrin e kartës në Aliexpress?

Ne rekomandojmë që të klikoni në seksionin në krye të faqes. Kështu, mund të përdorni debitin, kredinë, parapagimin etj. kartë pa rrezik sepse ju paguani kompaninë me autoritet dhe reputacion. Jo për një shitës të panjohur kinez.

Nëse ende keni frikë të blini në internet, ka mënyra të tjera për të paguar. Për shembull, ka banka që ofrojnë karta virtuale që mund të plotësohen çdo herë që dëshironi të blini diçka. Rreziqe të tjera që mbahen në internet për konsumatorët që përdorin një kartë pagese janë kërcënime "të tjera". Përhershme duan të përdorin internetin për të nxjerrë para nga llogaritë e dëmtuara, sepse ato u japin atyre anonimitet të mjaftueshëm. Rastet e skimming janë të zakonshme - kopjimi fizik i një shirit magnetik të një karte pagese dhe shterimi i mëpasshëm i parave përmes portalit të pagesave në Internet.

Kjo nuk është tërësisht automatike: gjithçka është shumë më e thjeshtë. Një person që bën një pagesë thjesht nuk i kushton vëmendje faktit se ai ofrohet t'i lidhë një kartë. Për ta bërë këtë, një shenjë vendoset automatikisht në formularin e pagesës përpara një kutie me një detyrim.

Pra, rezulton se vetë përdoruesi duhet të fajësohet për pakujdesinë e tij, por nuk mund të bëjë asgjë - karta është e lidhur dhe nuk ka anulim të këtij veprimi "në sipërfaqe". Meqenëse blerësi nuk ka llogari në sistemin Alipay, ai nuk mund të modifikojë ose fshijë të dhënat e kartës bankare.

Analiza e riskut e pjesëmarrësve në një transaksion të kartës së pagesës. Rreziqe të caktuara barten nga tregtarët, klientët e tjerë dhe bankat e tjera. Është shumë e lehtë për tregtarët. Rreziku i vetëm është mashtrimi i konsumatorëve. Dhe ata që përdorin informacion rreth karta e huaj , dhe ndoshta ata që abuzojnë me aftësinë për të kërkuar. Me një rrezik të tillë, një tregtar duhet të llogarisë dhe humbja e mashtrimit është vetëm një nga shpenzimet e tij, si një humbje në tregtinë klasike për shkak të vjedhjes. Varet vetëm nga numri i mashtruesve dhe nëse ato mund t'i zbulojnë ato në kohë.

Çfarë duhet të bëni në këtë rast, nëse keni nevojë të hiqni kartën nga AliExpress?

Ka dy mënyra: njëra është komplekse, tjetra është e thjeshtë. Një metodë e vështirë përshkruhet në të gjitha forumet dhe faqet e internetit të dedikuara për AliExpress, por për ndonjë arsye, ata vetëm e kalojnë atë. Për shkak të faktit se rregullat dhe funksionaliteti në AliExpress janë vazhdimisht në ndryshim, ne do të japim dy opsione.

Një tregtar gjithashtu mund të sjellë mashtrime "të pazbuluara". Përvoja tregon, megjithatë, se shumica e marketerëve të internetit nuk i komplikojnë këto humbje. Nëse shkalla e mashtrimit nuk tejkalon disa për qind, kjo nuk duhet të jetë problem. Për disa lloje të kartave, faturat mund të paguhen direkt përmes një ATM.

Rreziku i klientit varet nga shkalla në të cilën ai është i gatshëm të kontrollojë deklaratën bankare dhe, në varësi të situatës, si duket marrëveshja e tij bankare. Nëse kontrollon listën, ai ose ajo do të jetë në gjendje të kërkojë pagesë nëse ai / ajo has ndonjë mospërputhje. Nëse të dhënat e tij janë keqpërdorur në internet, ai ka një garanci praktike për një kthim të shpejtë. Nëse ai është abuzuar në një dyqan guri, kjo varet nga rrethanat dhe nga kontrata me bankën tuaj. Por nëse ai nuk kontrollon listat, ai mund të humbasë shumë para.

Metoda numër 1 - e vështirë

Në të vërtetë, nuk ka asgjë të vështirë në këtë, ajo vetëm merr pak më shumë kohë për të përfunduar operacionin.

Për të redaktuar (fshirë) të dhënat e kartës që është bashkangjitur në llogarinë tuaj në AliExpress, së pari duhet të regjistroheni në sistemin Alipay. Nëse e keni bërë këtë më parë dhe keni një llogari në sistemin Alipay, atëherë mund të vazhdoni menjëherë në procesin e fshirjes (ndryshimit) të të dhënave të kartës. Për ta bërë këtë, mund të shkoni drejtpërdrejt në hapin 4 të listës në vijim:

Si të hiqni numrin e kartës nga Aliexpress

Ka mashtrues që, për shkak të informacionit që kanë vjedhur, rregullisht marrin shuma të vogla parash për kartelat që ata supozojnë se nuk do të vërehen. Megjithatë, ky rrezik për konsumatorët nuk lidhet me internetin. Sigurisht, bankat bartin rreziqe të caktuara. Banka lëshuese e kartelës zakonisht merr pjesë ose madje edhe gjithë rrezikun e një pagese mashtruese vullnetarisht. Ai e bën këtë për të marrë një klient. Një rrezik i caktuar përballohet nga banka tregtare. Nëse banka paguan një transaksion që më pas është deklaruar, nuk mund t'i kthejë paratë nga tregtari.

 • Për t'u regjistruar në Alipay ndiqni lidhjen
 • Kliko në linkun në kutinë e verdhë me tekstin "Hapni portofolin alipay tani".


Për t'u regjistruar në Alipay ndiqni lidhjen  Kliko në linkun në kutinë e verdhë me tekstin Hapni portofolin alipay tani

 • Plotësoni kartelën e regjistrimit me të dhënat personale (si ta bëni atë në mënyrë korrekte, mund të lexoni).
 • Shko te faqja kryesore e AliExpress.
 • Kliko në lidhjen "My Alipay", e cila ndodhet në fund të menusë të drop-down kur ju rri pezull mbi ikonën e profilit tuaj.


Kliko në lidhjen My Alipay, e cila ndodhet në fund të menusë të drop-down kur ju rri pezull mbi ikonën e profilit tuaj

Pra, a janë karta të sigurta në internet? Humbje, vjedhje dhe keqpërdorim kartë krediti . Mund të jetë që deklarata juaj e transaksionit të shfaqet në deklaratën tuaj të transaksionit, të cilën ju nuk do të pajtoheni për një sërë arsyesh. Në këto raste, menjëherë informoni bankën tuaj dhe dërgoni të gjitha dokumentet në dispozicion për të konfirmuar saktësinë e kërkesës suaj. Pastaj banka do të konsiderojë të drejtën për të marrë kërkesën tuaj dhe t'ju informojë në lidhje me rezultatin e kërkesës në kohën e duhur.

Në dyqanet online nuk rekomandohet nga bankat, dhe jo të gjitha bankat lejojnë këtë transaksion. Kjo është kryesisht për shkak të sigurisë. Nëse dëshironi të bëni një pagesë të tillë, së pari duhet të keni parasysh rreziqet që mund të lindin. A keni sigurim kundër keqpërdorimit të kartës suaj? A po përballeni me keqpërdorime ose abuzime të tjera të kartës suaj?

 • Në faqen që hapet kur kaloni në profilin tuaj të sistemit Alipay, ju duhet të klikoni në ikonën me imazhin e hartës (kur ju rri pezull kursorin në ikonën, "Modifiko harta" do të shfaqet).


Në faqen që hapet kur kaloni në profilin tuaj të sistemit Alipay, ju duhet të klikoni në ikonën me imazhin e hartës (kur ju rri pezull kursorin në ikonën, Modifiko harta do të shfaqet)

 • Në faqen që hapet, do të ketë një listë të hartave të bashkangjitura (ose vetëm një). Ekziston një lidhje "Fshi Kartë" përballë tij.


Ekziston një lidhje Fshi Kartë përballë tij

Si të ndryshoni numrin e kartës në Aliexpress

Për të paguar një kartë online, ka të dhëna që janë direkt në dispozicion për ju. Kopjimi i shpejtë i një situate që shtrembëron dëmin, ose karta nuk duhet të tjetërsohet, do të kopjohet. Përcaktoni limitin minimal ose zero për pagesat në internet në kartë. Para çdo pagese, hiqni limitin dhe pastaj uleni përsëri. Kjo nuk është gjëja më e përshtatshme dhe e sigurt.

Në internet, të gjitha bankat ofrohen falas, dhe shumica prej tyre në çast. Mos regjistrojeni kartelën në asnjë faqe. Qëndroni në kontakt dhe nuk keni nevojë të regjistroheni direkt në dyqan dhe mbani mend fjalëkalimet tuaja. Në cilësimet e tij, mund të kontrolloni se ku keni regjistruar, dhe gjithashtu mund të specifikoni se aplikacioni nuk do të ketë qasje në listën e miqve tuaj. Shfletuesit e internetit ju lejojnë të ruani emrin dhe fjalëkalimin tuaj kur regjistroheni në faqe të ndryshme. Kjo është e përshtatshme, dhe nëse ky nuk është slogani më i vogël, ai nuk u shqetësua të përdorte shërbimet.

 • Në dritaren pop-up, ju duhet të konfirmoni qëllimet tuaja për të fshirë kartën duke klikuar butonin "Fshi".
 • Nëse keni nevojë të hiqni një kartë tjetër, përsërisni procesin nga hapi 6 përsëri.

Metoda numër 2 - thjeshtë

 • Shkoni në qendrën e ndihmës të Alipay në lidhjen e mëposhtme:


Shkoni në qendrën e ndihmës të Alipay në lidhjen e mëposhtme:

Por nëse shikoni të njëjtën pamje nga një makinë tjetër se sa në një makinë në shtëpi, ata do të "kujtojnë" gjithashtu. Pra, është një ide e mirë për të kontrolluar ose mbyllur kompjuterin çdo herë që të largoheni nga makina. Sa herë që regjistroheni, urdhëroni ose paguani për të, ju do të mësoni një rregull të thjeshtë. Kjo do të thotë se lidhja është e sigurt dhe faqja në fakt i përket kujtdo që është në të.

Nëse ngjyra është e verdhë ose e kuqe, mos paguani asgjë. Mos harroni se banka juaj kurrë nuk do t'ju kërkojë të dërgoni atij një fjalëkalim ose një fjalëkalim me email. Ai kurrë nuk do të kërkojë "besimin" e tyre. Nëse merrni një email të dyshimtë nga një bankë, kontaktoni me mbështetjen e klientit, raportojeni problemin dhe gjeni se në cilën bankë ndodhet situata.

 • Klikoni butonin portokalli "këtu" dhe shkoj në faqe me kartat e bashkangjitura (për të kaluar tranzicionin, është e nevojshme që të hyni në sistemin Aliexpress në të njëjtin shfletues ku do të bëhet tranzicioni i përcaktuar nga lidhja)


Klikoni butonin portokalli këtu dhe shkoj në faqe me kartat e bashkangjitura (për të kaluar tranzicionin, është e nevojshme që të hyni në sistemin Aliexpress në të njëjtin shfletues ku do të bëhet tranzicioni i përcaktuar nga lidhja)

 • Pastaj, bëni shkëputjen (fshirjen) e kartelës sipas skemës së "Metodës numër 1", duke filluar me paragrafin 7.


Pastaj, bëni shkëputjen (fshirjen) e kartelës sipas skemës së Metodës numër 1, duke filluar me paragrafin 7

Si të hiqni kartën e pagesës në Aliexpress?

Gjithmonë shkruani fjalëkalimin tuaj për bankën në internet, edhe nëse disa nga profesionistët sugjerojnë që ta mbani mend atë për ju. Në përgjithësi, më e sigurta është të paguash kompjutera nga kompjuteri juaj makinën e vet , por në të vërtetë: kush kurrë nuk duhej të paguante për një llogari private? Lajm i mirë është se nëse ndiqni rregullat e tjera të sigurisë, nuk ka shumë rrezik. Sidoqoftë, është më mirë të mos paguani për punën. Kjo është edhe për shkak të faktit se punëdhënësit mund të kenë një punë.

Ku ka rreziqe, siguruesit janë në mes të kohës

Kompanitë e sigurimeve në Irlandë kanë filluar të ofrojnë të ashtuquajturin sigurim të riskut në internet. Shembuj pse doni të bëni sigurime të ngjashme. Reputacioni juaj i mirë kërcënohet nga publikimi i shpifjes Ose foto montimi në rrjetet sociale.

Mos u habitni nga justifikimet

 • Ju urdhërove mallra online.
 • Dikush të shpërtheu në bankën e internetit.
 • Dikush ka keqpërdorur të dhënat tuaja personale dhe ka marrë kredi në emrin tuaj.
 • Dikush paguhet online duke përdorur kartën tuaj.

Primi i sigurimit fillon me 50,000 kroon për sigurimin e sigurimit.

Duke kryer hapat e përshkruara në mënyrë e thjeshtë , ne nuk kemi nevojë të regjistrojmë një llogari në Alipay, e cila në mënyrë të konsiderueshme përshpejton procesin e lidhjes së kartës.

Në raste ekstreme, nëse metoda dështon, duhet vetëm të simuloni regjistrimin në Alipay. Për ta bërë këtë, duhet të bini dakord me fillimin e regjistrimit, konfirmoni e-mailin duke klikuar në lidhjen në letrën që erdhi në zyrën postare ... kjo është e gjitha. Nuk duhet të regjistrohen të dhëna në formularin e regjistrimit.

Nga rruga

Nuk ka asgjë të shkëlqyer në atë se karta është e lidhur me Alipay. Përparësitë e lidhjes mund t'i atribuohen faktit që nuk duhet të futni të dhëna çdo herë kur paguani për Aliexpress. Në kohën e pagesës SMS juaj do të dërgohet në numrin tuaj të telefonit për të konfirmuar transaksionin. Nëse karta aksidentalisht bëhet e bashkangjitur në llogarinë tuaj, nuk duhet të panikoni menjëherë dhe të kërkoni të gjitha llojet e mënyrave për ta zgjidhur atë - asgjë nuk do të ndodhë me kartën ose paratë në të.

Blerjet e suksesshme në AliExpress!

Si të ndryshoni numrin e kartës në Aliexpress?
Çfarë duhet të bëni në këtë rast, nëse keni nevojë të hiqni kartën nga AliExpress?
Pra, a janë karta të sigurta në internet?
A keni sigurim kundër keqpërdorimit të kartës suaj?
A po përballeni me keqpërdorime ose abuzime të tjera të kartës suaj?
Профиль
Реклама
Деловой календарь
Реклама
   
p329249_energy © 2016