Ваше благополучие зависит от ваших собственных решений.

Джон Дэвисон Рокфеллер

Меню сайта
Финансы
Доставка из Китая
Пенсионное страхование
Политика
Новости
Реклама
Облако Тегов
Архив
Реклама
Вести экономика

Si të lidhni një tastierë me një tablet Android

  1. Opsioni 1: Lidhni duke përdorur një kabllo USB
  2. Opsioni 2: Bluetooth

Ju mund të lidhni një tastierë ose miun në tabletë, duke e bërë atë një vend pune të plotë që nuk është inferior (ose pothuajse i njëjtë si) një laptop

Ju mund të lidhni një tastierë ose miun në tabletë, duke e bërë atë një vend pune të plotë që nuk është inferior (ose pothuajse i njëjtë si) një laptop. Megjithatë, mund të lindin probleme kur lidhin pajisjet periferike.

Formalisht, një tastierë ose një mouse mund të lidhet lirisht me çdo tabletë, megjithatë, ata nuk do të punojnë gjithmonë në mënyrë stabile, pasi firmware i disa pajisjeve mund të jetë i papajtueshëm me njëri-tjetrin dhe në tableta të vjetra mund të mbështetet operimi vetëm me një numër të kufizuar pajisjesh. Për të shmangur probleme të tilla, rishikoni dokumentacionin për tabletë, zakonisht, ky aspekt gjithmonë përshkruhet në detaje.

Shih gjithashtu:
Çfarë duhet të bëni nëse tableta nuk ndizet
Si ta lidhni tabletin me një kompjuter

Ka dy opsione kryesore për lidhjen e tastierës me tabletin:

  • Wired;
  • Wireless.

Opsioni 1: Lidhni duke përdorur një kabllo USB

Në këtë rast, mund të lidhni çdo tastierë dhe për t'u lidhur, ju nevojitet vetëm një kabllo me USB dhe USB Type-C. Zakonisht, një kabllo e tillë gjithmonë vjen me një tabletë. Vërtetë, fillimisht është e lidhur me ngarkuesin, por lehtë mund ta fikni. Nëse kjo nuk përfshihet në tablet, atëherë mund ta bleni në çdo dyqan elektronik.

Tani ju vetëm duhet të lidhni fundin e kabllit me USB Type-C në lidhësin për të ngarkuar tabletën dhe fundin e kabllit me USB normale në një lidhës të veçantë në tastierë (zakonisht ka vetëm një). Pas lidhjes, Android e njeh tastierën, instalon disa shoferë nëse është e nevojshme dhe mund ta përdorni plotësisht tastierën.

Pas lidhjes, Android e njeh tastierën, instalon disa shoferë nëse është e nevojshme dhe mund ta përdorni plotësisht tastierën

Duhet të kuptohet se është e pamundur të lidhet tastiera e vjetër me tabletë në këtë mënyrë, pasi që port USB në dizajn është i nevojshëm dhe modelet e vjetra, si rregull, janë të privuar nga kjo.

Opsioni 2: Bluetooth

Ky opsion mund të jetë disi më i komplikuar, pasi do t'ju duhet të konfiguroni më tej lidhjen Bluetooth në tablet. Megjithatë, ky opsion është ekonomik - tastierë Bluetooth janë më kompakte dhe nuk kërkojnë që ndonjë tel të jetë i lidhur me to.

Udhëzimet e lidhjes janë si më poshtë:

  1. Përdorni çelësa të veçantë në tastierë. Nëse ato janë të ndezura, treguesit do të ndezin ose do të ndizet. Nëse ata nuk ndezen, kjo do të thotë që ju nuk keni ndezur tastierën ose nuk është e ngarkuar.
  2. Tani shkoni te cilësimet e tabletit dhe aktivizoni Bluetooth atje. Pas kalimit, shkoni te cilësimet e lidhjes.
  3. Këtu duhet të paraqitet një listë e pajisjeve që mund të lidhen me tabletin. Tastiera është shënuar me një ikonë përkatëse. Për t'u lidhur, thjesht prekni në tastierë. Do të hapet një dritare ku ju duhet të zgjidhni "Connect" .
  4. Do të hapet një dritare ku ju duhet të zgjidhni Connect

  5. Fillon procesi i çiftimit. Mund të zgjasë deri në 10 sekonda. Pas përfundimit të procesit, do të hapet një dritare ku duhet të futni kodin në tastierë. Pas kësaj, klikoni Enter.
  6. Nëse çdo gjë është bërë në mënyrë korrekte, atëherë në listën e pajisjeve në tabletë, tastiera do të shfaqet me statusin "Lidhja". Tani mund të printosh prej saj.

Nuk ka asgjë të komplikuar për lidhjen e një tastiere me një tabletë. E vetmja gjë që mund të shkaktojë probleme është mungesa e drejtuesve ose programeve të veçanta në tabletë.

Профиль
Реклама
Деловой календарь
Реклама
   
p329249_energy © 2016